Monday, 19 November 2012

Traffic Light Lesson

Assalamualaikum pembuka bicara..

First time try buat katun bergerak2. Teringin nak try buat sebab jeles dengan kecomelan n kemantapan kartun bergerak yang Mr Santan Manis munyer. Siyes jeles yang teramat melampau. Ada yang jadi n ada yang boleh buat orang pening kepala. Hope masih ada yang sudi membaca walaupun banyak kekurangan. InsyaAllah akan berusaha gigih memantapkan pergerakan kartunku..Hehe

Enjoy!!










Sian cikgu yang mengajar. Tak pasal-pasal dapat jawapan yang bernas drpd student. Tak boleh nak salahkan budak-budak coz depa belajaq drpd org besaq. Yelah orang besaq yang bawak keta, asal nampak lampu kuning aja terus speed. Haish, runsing2. Tak pasal2 cikgu kena betulkan. 

Amacam??Pening tak kepala ampa dok tengok katun bergerak2 aku neh??
Kalau pening meh kita hilangkan dengan menengok cara menghias dalaman umah.


**babai**



sudah baca?? komen sket leh?? tengs

6 comments:

✿MisS NadRAH♥ said...

wah..kreatif sungguh..siap gerak2=)

Rabbani al-Wafi said...

em, kreatif. ada bakat. :-)

prgerakan dia mcm kena pakai spek mata 3d nampaknya.he2

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

kreatif dan kelakor...hehehehe

Cik P.A. said...

hehehe....betoi2x...sbb dh tersalah ajaq jd lagu nie laaa....

Nizam Erul said...

haha , zaman sudah berubah cenggini lah jadik nyaa :\

licha liza said...

hehe..