Saturday, 10 November 2012

Freebies: Doodle Pengantin

Assalamualaikum pembuka bicara..

Cuti sekolah dah mula. Syoklah bebudak sekolah semua. Bolehlah berangan nak tidoq lewat sebab main game then bangun tidoq pukul 12 tengah hari. Kalau adik aku buat gitu, komfem mak aku tibai pungkoq. Hehe. Tu bagi budak sekolah. Bagi orang besaq-besaq plak, cuti-cuti panjang gini dimanfaatkan dengan pekawenan. Hmm kat umah aku la ni, belambak2 kad jemputan kawen. Sampai siap kena buat reminder takut lupa -ok tipu-. Satgi kalau lupa, merajuk pulak si pengantin tu. Maklumlah, kalau aku tadak makanya tak berserilah majlis tu nanti -tipu kali kedua-.

Sempena dengan musim kawen, aku dengan berbesar hati ingin kasi doodle pengantin pada sesapa yang berminat. Hehe sudi-sudilah amek doodle ku yang tak seberapa neh.



















Kepada ampa-ampa yang bakal kawen:

Semoga berbahagia hingga ke anak cucu.
Jalankan tanggungjawab masing-masing dengan baik.
Jujur pada pasangan anda.
Jangan ada rahsia antara ampa.


Ada orang amek doodle aku dak???


**babai**




sudah baca?? komen sket leh?? tengs

17 comments:

Ismi Iman said...

comey tapi iman xkwin ag....dtok single mcm iman x?

Nurmujahidah Ismail said...

adesss,,, muja single,, kalau ltk kat blog,, tak jadi lak orang nak ngorat,, hahaha,,, comel!!! muja click nuffie sebagai hadiah sudi comment blog muja,, hehehe.. comment la lagi k :D

Busyra Bt Takiyudin said...

comel sngat..

jannah ekin said...

comelnye.......saya tak reti pon nak buat doodle....huuu pnah try nk bt tp xjd...huu
*tak kawen lg...tapi nk amik gak boleh??heee*

hananhadila said...

doodle yang ohsem :D

alia syuhada said...

Comell :D Ikut keadaan lah :D Tapi alia lama lagi nak kawen . hee ^_^

sukakartun said...

@Ismi Iman
single ek??hmm nnt saya cuba buat freebies utk yg single

sukakartun said...

@Nurmujahidah Ismail
tq sudi klik mr nuff saya yg dah lama xbergerak tuh..ngeh2

sukakartun said...

@Busyra Bt Takiyudin
time kasih

sukakartun said...

@jannah ekin
ekceli saya pon xpandai lukis. tp paint tool sai blh buat org yg xpandai lukis, blh melukis doodle yg yg comel..mau tau macam mana??

sukakartun said...

@hananhadila
time kasih byk2 atas pujian

sukakartun said...

@alia syuhada
saya pon lama lagi..hehe

Cik Pensil said...

perhhh .. comelnya :D

mbik satu simpan dalam pokeet boleh ?

PORUMAN said...

ramai yg kahwin eh...

sukakartun said...

@Cik Pensil
time kasih..boleh3..

sukakartun said...

@PORUMAN
ramai ramai ramai (versi upin ipin)

Anonymous said...

nk ambik gak ye..
nk smpn bt koleksi coz comey sgt.