Thursday, 29 November 2012

Kerja sapa neh??ngaku cepat!!!

Assalamualaikum pembuka bicara..

First of all, tahniah Malaysia. Cayalah 4-1 ampa balun..Haish puas hati. Hehe..

Dah lama tak bukak akaun nuffnang. Malas nak bukak sebab dah sah-sah tadak mende. Duit aku kaku aja kat situ dari dulu. Macam dah kena gam. Tadak langsung tanda-tanda nak naik. Haish fedap!!. Oleh sebab hari ni sekali lagi sifat malas untuk buat entri baru menguasai diri, makanya aku dengan hati berbunga riang, menggodek2 menu2 len yang ada kat mr nuff. Terklik part keyword then nampak benda alah ni...


Ngaku cepat..sapa yang cari "Cara Lukis Lembu"??

Haha

Lepas tertengok benda alah ni, terus jadi teringin nak lukis lembu. Teringat plak yang aku penah belajaq lukis doodle guna Powerpoint masa kat U dulu. Pastu terbaca plak entri pasal doodle kat blog ni. So hari ni aku kasi cuti kat Paint Tool Sai and kerah tenaga Powerpoint plak


Meh nengok doodle lembuku..Siap ada kopek lagi..haha cekidaut!!!








"Toleh kanan, toleh kiri, toleh depan tapi bukan belakang..Pukul 5 jemput dia..Ale2 mak bapaknya yang ada"..Ok tadak kaitan.. -_-'

comel tak lembu aku?? sapa2 yang suka nah aku kasi surprise sket.


**babai**



sudah baca?? komen sket leh?? tengs

22 comments:

Pemikir said...

blog yang ceria dan menarik... congrat

Shasha Yacob said...

comel je lembuh dia. hihi


Done klik iklan fear factor :D

Izyan Hamizi said...

ahaa comel gile lembu tuu ;)

Nizam Erul said...

ahahaha , sapelah yg search tu :3
apapon mmng comel . mooooo

Ezad Skytech said...

hehe..agaknya sape la yg search keyword tu ye...hee~

Acik Riotaro said...

ngeh3..lawak ja..
nk mlukis tp x pndai..

sukakartun duatiga said...

@Pemikir
terima kasih atas pujian

sukakartun duatiga said...

@Shasha Yacob
time kasih..

sukakartun duatiga said...

@Izyan Hamizi
tengs a lot..lukis pakai powerpoint aja..

sukakartun duatiga said...

@Nizam Erul
tengs so some1 yg search tu..dapat jugak idea utk buat entri..haha

sukakartun duatiga said...

@Ezad Skytech
mesti org yg minat sangat dgn doodle

sukakartun duatiga said...

@Acik Riotaro
saya pon tak pandai bab2 melukis ni..setakat guna powerpoint sesapa pon boleh..hehe

Cik P.A. said...

mai antaq kat kak as sekoq lembu...nk bt kenduri kawin..hahahaha :)

licha liza said...

lukis sendri ea?? cute je lembu tu.. hehe

D i n said...

haha cantik lembu comel :D

sukakartun duatiga said...

@Cik P.A.
buleh3..haha sapa kawen??

sukakartun duatiga said...

@licha liza
bukan lukis neh..cantumkan shape aja.hehe

sukakartun duatiga said...

@D i n
time kasih..

Misz Fazie said...

hahah comelnya lembu diaaa. hikhik :D

izah :) said...

comelnye lembu tu <3

sukakartun duatiga said...

@Misz Fazie
hik hik time kasih bebanyak

sukakartun duatiga said...

@izah :)
lembu kaku..hehe