Friday, 23 November 2012

SEGMEN: GRAND BLOGWALKING by NABILA BIELA

Assalamualaikum pembuka bicara..

Ngah asyik menggodek2 entri yang dipost kat Group FB (Ex-Tream Blogger) tetiba terjumpa satu SEGMEN BEST by CIK NABILA BIELA. Oleh sebab perasaan malas membuat entri masih ada dalam kamus hidup hari ni, makanya lebih baik aku cuba nasib dalam segmen ni. 

Pis yo drpd femly memberku..

Jom reramai join segmen ni. Nasib baik femly members aku yang len tadak blog, kalau tak dah sah sah aku ugut minta depa join.

Wokeh jom skodeng syarat2 yang ditetapkan.
1. Follow blog beliau (DONE)

bukti

2. Buat entri n tampal banner (DONE)

bukti

3. Letak link entri dekat komen.. (LEPAS PUBLISH I LETAK k..)

4.  Folo n like page sponser segmen beliau (DONE)

bukti
(letih nak print screen satu satu -_-")


Jom join reramai..klik banner untuk maklumat lanjut.. Hadiah2 yang ditawarkan best2 weh. Rugi kalau tak join.. 



**babai**





sudah baca?? komen sket leh?? tengs

6 comments:

Solehah Shamsuddin said...

Hai, sy bw sini ye...

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

Ct Noraishah said...

join..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/11/segmen-grand-blogwalking.html

sukakartun duatiga said...

@Ct Noraishah
selamat join

intan akma said...

salam kenal.dtg dr segmen sama. Done follow...jom la jenguk blog saya pulak ;)

sukakartun duatiga said...

@intan akma
hai salam kenal

Hatimi Tahirruddin said...

salam...saje singgah BW dari segmen sama...