Saturday, 1 December 2012

Doodle request drpd Blog Dunia Realiti

Assalamualaikum pembuka bicara..

Sangat eksaited rasa hati sebab ada orang sudi request doodle drpd budak baru belajar macam aku. Meh nengok bukti. Kang cakap aku nipu plak..hehe

 klik gambaq untuk tumbesaran maksimum.

dan ni jawapan aku..

macam besa, klik gambaq untuk tumbesaran.

Sangat eksaited sebab ada orang sudi request doodle, tapi dalam masa yang sama sangat risau sebab tak pandai lukis doodle lelaki. Selalu fail bab-bab nak comeykan rambut.

Wokeh jom nengok hasilnya!!


Baju kale hijau seperti yang diminta.
Tenampak sket info pasal empunya diri iaitu student kat UiTM Puncak Alam, makanya terus buat doodle pegang buku n galas beg.
Oleh sebab tak pandai buat rambut, makanya ditaruk topi kasi sembunyi kepala yg cacat. 

To adik Syafiq..terimalah doodle ini seikhlas hati.. So sory kalau tak menepati citarasa.


**babai**



sudah baca?? komen sket leh?? tengs

10 comments:

shafiq said...

wahhh , teharu kut !! hehe , tengs , okay2 , haha , amboi , yang buku plus beg macam tahu2 jer , heee :P

Miss NR said...

Wah, comel doodle! Saya pun nak jugak, doodle sekolah menengah boleh? :D

cik mun said...

mun nak jgak bole x..blink blink..

D i n said...

hehe comeyy~ :D

sukakartun duatiga said...

@shafiq
hehe dah selidik dah..

sukakartun duatiga said...

@Miss NR
boleh3..tp lambat sket ek..akak kena keluaq jap..nnt dah siap akak gtau adik

sukakartun duatiga said...

@cik mun
boley aja..hehe

sukakartun duatiga said...

@D i n
time kasih, kena banyak belajar lagi

Nurul Ain said...

nak jgak hahahah

sukakartun duatiga said...

@Nurul Ain
boleh