Sunday, 9 December 2012

Doodle Request

Assalamualaikum pembuka bicara..

Kebizian masih melanda diri ini makanya mood untuk tulis entri agak merudum. Untuk itu, good news pada mereka-mereka yang merequest doodle.So sory sebab lambat.

Wokeh meh nengok dudel-dudel yg siap buat masa sekarang. Kepada sapa-sapa yang berkenaan sila ambik doodle anda masing-masing ek. Ehem-ehem sebelum tu, nak mintak tolong klik iklan boleh? Kasilah sket komisyen kat kite..Hehe

time kasih pada sapa-sapa yang klik..










Hanani Fiee


Shasha Yacob


Nad Araf (FsSyNnia)


Nazz (Short & Funny)



ps: Lepas ni tamau kasi doodle free dah. hehe nak buat doodle trade plak. ngeh3. jom tukar-tukar doodle..


**babai**




sudah baca?? komen sket leh?? tengs

26 comments:

D i n said...

doodle shasha sama la haha :D

shasha yacob said...

@D i n hahah kan din. eh macam sama jak. saya ambil ya sukakartun :D telima tasi :D

shasha yacob said...

by the way, saya dah klik iklan tuh :D

★ ɥɹɐן ɐʎɐʎ said...

DOMAIN , DRESS , DVD TOP Secret Photoshop , LOMO AQUATIC , Cardigan , eerr memang banyak lah . Jum join sekrang !

http://yayalarhsecret.blogspot.com/p/awesome-ga-in-blog.html

Dianaa said...

comel! ^^

Fendy said...

wh...cantik blake..

✿Hadifah Sabri✿ said...

Wah. Thanks. Cantik2 :D

ahsfantasy24 said...

dear, untuk kita ada tak?
hehe salam kenal :)

timm_bill said...

alolo..comeinya..

Nazz said...

thank you.... btw cntik sgat

hanani fiee said...

arrrr ! comel sgt. terima kasih hait! hehee . dah klik dah ^^

sukakartun duatiga said...

@D i n
hehe saja buat doodle yang sama

sukakartun duatiga said...

@shasha yacob
ambik jangan tak ambik..sama-sama

sukakartun duatiga said...

@shasha yacob
time kasih

sukakartun duatiga said...

@★ ɥɹɐן ɐʎɐʎ
tengs sudi jemput

sukakartun duatiga said...

@Dianaa
tengs

sukakartun duatiga said...

@Fendy
time kasih

sukakartun duatiga said...

@✿Hadifah Sabri✿
gracias

sukakartun duatiga said...

@ahsfantasy24
mintak maaf tak dapat buat utk masa sekarang. sangat sibuk

sukakartun duatiga said...

@timm_bill
kamsahamida

sukakartun duatiga said...

@Nazz
sama-sama

sukakartun duatiga said...

@hanani fiee
arigato gozaimas

P.A. said...

TQ, Syukran, terima kasih, gracias...syukriya....hehehe kak as suka sgt...tudung hijau dgn baju polkadot tue...pandaiiiinyeee wat...TQ again ye dik :)

dEdEQ dE wIshEs said...

ALA .. MANE ACI .. DORANG DAPAT .. DEDEQ XDPT .. NAK JUGAK :( HOKHOK :p

nad araf said...

eh, nampak sangat kita ni perangai budak budak, thanks sukakartun huhuhuhuuhu

Gombug said...

Teknologi Android 'bertempur' bersama tentera: Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace... Baca selanjutnya