Saturday, 1 December 2012

Doodle request drpd Miss NR

Assalamualaikum pembuka bicara..

Another doodle request selepas siapkan permintaan Blog Dunia Realiti.


Dan inilah hasilnya berdasarkan kemampuan diri sendiri. Harap Miss NR berpuas hati. Maaf atas kekurangan yang tak dapat dielakkan. Hehe


ps: Teringat plak zaman sekolah dulu-dulu. Hmm rindunya nak langgar peraturan sekolah. Balik ke asrama awal, tamau pakai stoking, pakai anak tudung hitam, sinsing baju sekolah sampai siku n macam-macam lagilah. Hehe. Hope Miss NR jadi budak sekolah yang baik n rajin belajar..


**babai**




sudah baca?? komen sket leh?? tengs

6 comments:

Miss NR said...

Wah..nice! Insya-Allah nanti kalau ada masa nak buat header barulah. Pastu letok doodle ni! Hehehe..terima kasih banyak-banyak ye! Semoga lebih cemerlang di masa akan datang!*Cewah..haha :D*

sukakartun duatiga said...

@Miss NR
sama2..amin!!

D i n said...

hehe dah makin maju :) nanti mesti lagi comel2 doodle die hehe :D

hehe law camtu din nakgak la hehe nak doodle askar :D

Susu Miruku Mato said...

@Miss NR
boleh tak kalau nak try buat kan doodle budak sekolah cam ni, either boy or gurl ? bagi respon kat my blog ya =) saja nak tambah keje.. buhsan.. hehe

sukakartun duatiga said...

@D i n
time kasih atas pujian..dah dapat kan doodle askar??

sukakartun duatiga said...

@Susu Miruku Mato
soalan tu untuk akak ke?? kalau utk akak boleh aja