Saturday, 1 December 2012

Doodle request drpd Nurul Ain

Assalamualaikum pembuka bicara..

Finally, doodle request yang terakhir untuk hari ni. Huh lega. Setel sudah tanggungjawab aku. Meh kita nengok sapa yang kena!!


Miss Nurul Ain..last request untuk hari ni.

Hope u like it


Doodle Miss Nurul Ain kantoi naik scooter tak pakai helmet. hehe jom kasi tau pak polisi..Ngeh3


**babai**



sudah baca?? komen sket leh?? tengs

10 comments:

Nurul Ain said...

omg...cantiknya..thanks dear..

✿Hadifah Sabri✿ said...

wah. cantiknya. Nak jugak? haha :)

miramalek said...

wahh.. cute laaa.. awak2, saye memang nakkk sangat2 cari orang yang bole wat kan doodle, coz i have a friends, and ktorang suke cari gambar doodle, and jadikan treade mark untuk diri ktorang, rase2 nye, if saye nak mintak tolong awak wat kan doodle boleh takk??? ^^

sukakartun duatiga said...

@Nurul Ain
sama-sama..lega sangat bila tau awak suka..

sukakartun duatiga said...

@✿Hadifah Sabri✿
boleh aja..nanti bila free saya buatkan untuk awak ek..

sukakartun duatiga said...

@miramalek
boleh aja..tp saya cuma boleh buat sekadar yang mampu ajalah..kalau nak lebih cantik saya xbpa pandai..hehe

dyaNZa said...

wah, comelnyer... nk jugak boleh??? hehehehe.. :)

miramalek said...

betul keee?? wahhh suke2~~ t saye kaik gamba saye ngan bestfrnds sye.. t boleh awak lukis watak2 kami~ haha.. ^^ bole?? bole?? =p

sukakartun duatiga said...

@miramalek
bole3..tapi nanti tinggalkan link blog awak skali ek..

sukakartun duatiga said...

@dyaNZa
boleh, tapi lambat sket ek sbb tengah bizi skang ni