Tuesday, 4 December 2012

Hadiah Doodle part 2

Assalamualaikum pembuka bicara..

Kelmarin dah berjaya lunaskan janji untuk kasi hadiah doodle kat 8 orang yang jawab pertanyaan aku. Hari ni aku akan lunaskan janji untuk lagi 7 orang. Sebelum ni ingatkan 8, rupa-rupanya aku terkira sekali ngan komen yg diremove.

Wokeh tanpa membuang masa meh amek doodle masing-masing ek..





Nur Azura



Selesai sudah semua hutang-piutang.. Tinggal nak buat doodle request aja. To sesapa yang request doodle, sory sbb akan dapat lambat. Terpaksa ulang-alik ke hospital buat masa sekarang.

**babai**



sudah baca?? komen sket leh?? tengs

23 comments:

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Anda tenggelan bukan karena jatuh ke air, Anda tenggelam karena tinggal di dalamnya.

nad araf said...

alala, nak jugakkk hahaa

Nurul Farahizzati said...

setuju sangat2 saya comel... hahaha... thanx ye...

Syafiqah said...

wah :0 !!

Zhura Zainal said...

Wahhh..!!
Tq..^.^
Suke,suke,sukenyeee...(lalalala)
Tapi cmne na add doodle ni? Na add button share dgn like pown ta dpt ni.. U.U
(Sape-2 bole tlong Zhura?)

P.A. said...

mintak2 akak pun dptla satu doodle nnt....ehh tp awat lak dok berulang alik hospital??? xsihat ka dik??

syiela said...

tak sihat ke dear...

pandai buat doodle

Misz Fazie said...

wahh ade rewards eh? laa cutenyee doodle sy tuu.. hehe thanks bebanyak eh :D

sukakartun duatiga said...

@saifudin
tengs atas motivasi yg dikasi

sukakartun duatiga said...

@nad araf
lambat sketlah.tgh bizi skang ni

sukakartun duatiga said...

@Nurul Farahizzati
hikhikhik.setuju2

sukakartun duatiga said...

@Syafiqah
huh!!

sukakartun duatiga said...

@Zhura Zainal
nak add kat mana??kalau nk letak kat blog cuma perlu copy link image aja..

sukakartun duatiga said...

@P.A.
In sya Allah akan buat untuk kak as sekali..hmm bawak abah buat rawatan..abah saya sakit kanser

sukakartun duatiga said...

@syiela
saya sihat aja..hehe tengs atas pujian

sukakartun duatiga said...

@Misz Fazie
ada..cuma sebagai penghargaan kecil..belum ada duit untuk kasi hadiah mahal2

nadia arrumaisha said...

thanks dear

cik mun said...

trima ksih..sukerrrnyeee..

sukakartun duatiga said...

@nadia arrumaisha
sama-sama

sukakartun duatiga said...

@cik mun
sama-sama

Aimie Mimot said...

Selamat malam , sy tag kamu . Sila tinggalkan 'lovely note' or join GA ini :)

http://strawberrychocolateofsyamie.blogspot.com/2012/12/cik-lyeens-giveaway.html

MaMa Rey said...

comelnya cik mun tutup2 mata hehehe

Nazz said...

nazz nak jugak.. hehe