Wednesday, 17 October 2012

Usaha Tangga Kejayaan

Assalamualaikum pembuka bicara..

Baru lepas godek-godek group kat fb tadi then terjumpa info ni...




note: iv = interview


Jom tengok reaksi aku lepas baca info tu!!!!










 Haish!!!!


Sapa selalu jadi macam ni??

^^^^^^^^^
"Baca buku menyuluh ilmu,
Ilmu dibaca banyak manfaat,
Kenapa susah sangat nak baca buku,
Kan buku tu penuh khasiat"

DR. HM TUAH ISKANDAR al-Haj


Mutiara kata:
Tuhan tidak akan mengubah nasib sesuatu kaum itu melainkan mereka yang mengubahnya sendiri. So kalau nak berjaya perlu diiringi dengan usaha then tawakkal tu ala Allah.

ps: Kalau asyik layan perasaan ngantuk tu sampai bila pon nasib aku tak berubah. Sama-sama kita berusaha. 

**babai**







sudah baca?? komen sket leh?? tengs

6 comments:

dya bunga said...

chaiyok!!!jgn tidur ye..

sukakartun said...

@dya bunga
I'll try my best..hehe

Cik Yaya said...

haha..biasela tu...
kne btul2 amik mood lau nak study..
gud luck!

sukakartun said...

@Cik Yaya
macam2 hal jd kalau tyme nak study..setan dok kacau..hehe

Cik Nur said...

heee..selalu mcm tu lah.. :)

apapun, berusaha ye..!

Seroja Tiara said...

setuju Cik Nur...Usaha Tangga Kejayaan!!!