Thursday, 18 October 2012

Gila, Gaduh, dan Otak

Assalamualaikum pembuka bicara...

Kartun hari ni diadaptasi dari lawak jenaka Gila, Gaduh dan Otak.












































The End...Sampai ke sudah tak jumpa si Gaduh...


Moral of the story:
Bila dah kawen nanti, dah ada anak jangan gatai-gatai nak letak nama pelik-pelik.



**babai**






sudah baca?? komen sket leh?? tengs

13 comments:

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..,http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Santan Manis said...

hahaha....lawak3 :D

Aalia Shahira said...

lawak giler . awak sendiri ke yang lukis ? cantik + comel . suka blog nie . keep up the good work :)

Mila Ahmad said...

doodle tu cumel. cerita ni dah lama kan masa saya zaman sekolah lagi.

Azza Afdzal said...

lawak2, kreatif la awak siap sekali dengan doodle yg comey2 ney...

D i n said...

datang singah kat sini hehe
sy pun suka katun jgk haha comel2 doodle kt sini : )

http://dingaphic.blogspot.com/

Detective Fiqa said...

hahaha. df dulu memang gelak sakan kalau org cite pasal ni. cite ni dah lama time df masa darjah bape entah haha.nice :D

eita said...

hahahahahha...
sian lah plok ke gaduh..mana hilang nyer tu

Khalilah MNor said...

peminat kartun kat sini~! hehe a'ah dah lama tak dengar citer ni. Tapi, tak tau la adik2 skrg penah dengar ke tak... ;)

Dzailin Dzulkaflie said...

haha..lawak ni memang best..kartun pun comel..layannnn :)

Pewarna Hidupku said...

macam pernah dengar cite ni.. hehe.. tumpang lalu... :)

encik aed said...

kihkihkakakaka

Hidayah said...

ahahaha..
sakit perut akak ketawa...
ekekekeke..!

akak nak share kat belog akak la..
tak kira,,nak jugak..
!

haha..