Thursday, 25 October 2012

Freebies Running Man (pembetulan)

Assalamualaikum pembuka bicara..

Baru selesai masak rendang untuk raya esok. Bosan-bosan buka blog then check komen2 kat blog. Godek punya godek terjumpa satu komen yang sangat membina kat entri Freebies Running Man.


Then ini yang aku reply..



So sory to everyone. Salah aku jugak. Yelah dah nama pon freebies buat apa nak letak copyright kan?? Dah tu letak besaq2 macam tamau bagi orang amek plak tu.. Haish. Oklah, aku belajar drpd kesilapan. Makanya, aku taruk doodle yang tadak copyright punyer. Sila3





Running Man Kang Gary aka Peaceful Gary

Running Man Song Ji Hyo aka Ace Ji Hyo

Running Man Ha Dong Hoon (Haha) aka Haroro

Running Man Yoo Jae Suk aka Yooruce Willis

Running Man Kim Jong Kook aka Sparta Kook

Running Man Lee Kwang Soo aka Kwangvatar

Running Man Ji Suk Jin aka Big Nose Hyung


Ok harap semua berpuas hati. Maaf atas segala kesilapan. Sudi2kanlah untuk amek doodle ku ini..hehe


**babai**







sudah baca?? komen sket leh?? tengs

6 comments:

D i n said...

haha comel dia pnya freebies

sukakartun said...

@D i n
time kasih atas pujian

nuriqa said...

saya amek satu ye . hehe , lawa !

sukakartun said...

@nuriqa
boleh aja..jgn kata satu, nak semua pon boleh..hehe

MaMa Rey said...

pandai buat..comel2 belaka

sukakartun duatiga said...

@MaMa Rey
sikit2 bolehlah Mama Rey..hehe