Thursday, 25 October 2012

Freebies Running Man

Assalamualaikum pembuka bicara...

Baru selesai tengok Running Man episode 116. Download hari Selasa lagik tapi tak sempat nak menengok. Satu hari ni rasa tak senang duduk selagi tak tengok. Lepas dah tengok baru rasa macam dunia ni ada kaler semula. Kalau tak, nampak macam tv dulu-dulu ja (hitam + putih). Over!!

Blogwalking dari satu blog ke satu blog and nampak ramai sangat yang suka buat freebies. Kebanyakannya suka bagi doodle. Makanya aku dengan gatai tangan terus menconteng beberapa doodle untuk dibuat freebies. 

Wokeh tanpa membuang masa, aku dengan sukacitanya mempersembahkan doodle Running Man untuk sapa2 yang berminat. Terimalah ia seadanya ek.


Jeng Jeng Jeng!!!




Running Man Kang Gary aka Peaceful Gary


Running Man Song Ji Hyo aka Ace Ji Hyo

Running Man Ha Dong Hoon (Haha) aka Haroro

Running Man Yoo Jae Suk aka Yooruce Willis

Running Man Kim Jong Kook aka Sparta Kook

Running Man Lee Kwang Soo aka Kwangvatar

Running Man Ji Suk Jin aka Big Nose Hyung

Mak aku minat giler dengan Si Jongok Kim Jong Kook sebab nampak ala2 maskulin gitu. Hehe. Aku pulak minat Haroro and Ji Hyo. Ampa suma minat sapa plak?? Hmm ada sapa-sapa minat Kwang Soo??


ps: harap2 ada yang sudi terima doodle aku yang tak seberapa nih.

**babai**









sudah baca?? komen sket leh?? tengs

13 comments:

Miss Farah said...

nak abang encik grasshopper~ thanks =)

✿Hadifah Sabri✿ said...

ambil satu ya! saya pon suka haha jugak XD

awish said...

comel sangaaaattt!!

Seroja Tiara said...

Hihihi comellll btoila;)

Anonymous said...

watermark besar sgt mcm baik takyah panggil freebie macam tu -_-'

sukakartun said...

@Miss Farah
owh minat yoo jae suk ek..hehe xpe amek3

sukakartun said...

@✿Hadifah Sabri✿
jgn kata satu, nak amek semua pon dialu2kan

sukakartun said...

@awish
tq dear

sukakartun said...

@Seroja Tiara
tengs akak

sukakartun said...

@Anonymous
owh besaq sgt ek..mintak maaf cik anon, saya budak baru belajar. tengs sbb tegur. kan best kalau cik anon x guna identiti anonymous untuk komen. at least saya dpt ucapkan tq face to face..hehe sekali lagi tq..komen anda diberi perhatian

✿MisS NadRAH♥ said...

huhu..sgt comel=)
saya suka Gary n gwangsoo..haha
sbb gwangsoo sokmo jadi betrayal n paling kene buli..kesian kdg2=p
jaesuk pun sy minat jgk..

sukakartun said...

@✿MisS NadRAH♥
betoi2..kadang2 sian ngan dia..kadang2 geram..haha

Gadis said...

suke dgn jae suk..klakor yang slumber...hihi