Tuesday, 29 January 2013

Cleaning In Progress

Assalamualaikum pembuka bicara..



Kalaulah blog aku ni adalah sebuah jamban, comfem bau harumnya boleh pecahkan rekod dunia sebab dah lama tak cuci. Hmm kalau blog aku sorang orang plak, comfem badan dah tumbuh segala kulat, spora, dan segala bakteria yang sewaktu dengannya sebab dah lama tak mandi. Dan kalau blog aku ni... Haish banyak pulak kalaunya.

Hehe. Saja nak bagi banyak perumpamaan sebagai pemberitahuan yang aku ni dah lama tak hapdet belog. Taun 2013 dah lama mai, tapi dekat2 nak habis bulan 1 baru nak hapdet. So sory. Internet tak bayaq. Ngeh3

Nantikan entri seterusnya yeah. Hari ni tamau hapdet panjang2 sebab nak kasi laluan kat mata utk nengok Running Man. Marathon Running Man..Keke...


**babai**



sudah baca?? komen sket leh?? tengs

5 comments:

Ieta Mat Sa'ad said...

hehehe... best n3 nih. Akak suka... tak salah haih tgk kartun... at least, ceria hati sll...

P.A. said...

kalu adik xcite pun kak as dh fhm dr tgk kartun adik nie...mmg berbakat besaq adik ni...kak as mmg tertunggu kartun2 yg bkl adik lukih tauuuu

sukakartun duatiga said...

@Ieta Mat Sa'ad
hehe time kasih..kan best kalau mak saya berfikiran macam akak..

sukakartun duatiga said...

@P.A.
tengs kak as atas segala sokongan yang diberi..in sya Allah saya akan berusaha keras utk terus berblog smbil menconteng katun..ngeh3

MaMa Rey said...

lama juga sukakartun hilang..
selamat kembali ya..