Friday, 15 February 2013

Wish me luck, gang...

Assalamualaikum pembuka bicara..

2 minggu sudah abah tinggalkan kami sefemly. Ya Allah, rindunya kat arwah. Hmm perlu kuatkan semangat untuk teruskan hidup. Tak boleh terus2 melayan perasaan sebegini. Im strong...Yup itu betoi!! Hehe..


Lagi beberapa jam aku dah boleh check senarai nama untuk temuduga cikgu cikgi kat web spp. Hope nama aku tersenarai dalam calon yang layak utk ditemuduga. Hehe punyalah semangat nak ditemuduga tapi studynya langsung maleh.. Takpa2 masih sempat lagi. Wish me luck gang.. Tak sabaq nak keja dah neh. Rindu kat bebudak istimewa membuak2 sudah. Kah3...





study3






**babai**





sudah baca?? komen sket leh?? tengs

3 comments:

ciksengeh :D said...

all the best ! chaiyok !

nabila said...

goodluck ya! ;)

Susu Miruku Mato said...

amiin.... semoge berjaye awak !